ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

С какво ще ти помогнат банерите?

Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти или категории, върху които искаш да акцентираш точно в този момент. Ако се нуждаеш от банери, се фокусирай в създаването на посланията, а ние ще направим всичко останало.

Стъпки в изработката на банерите?

Преди да започнем да създаваме банерите ти, ние ще се запознаем с бизнеса, продуктите или услугите, които предлагаш. Ще изискваме от теб да ни подадеш посланията за всеки един банер, както и да ни кажеш за кой продукт или категория ще се отнася всеки един от тях. Ако не знаеш какъв банер или послание трябва да предложиш на клиентите си, ние ще ти помогнем.

Къде да поставя банерите си?

Всеки един дизайн на CloudCart има различни позиции за реклама. Банерите, които ще имаш възможност да поставиш в онлайн магазина си са на начална страница, както и на вътрешните страници от магазина. Всяка една тема има специфични размери и изисквания за банерите, но от Контролния си панел ти ще можеш да ги управляваш сам.

Коментари

Rado
Rado 20.10.2017 fkgfhfjghjdf k gfjkdvn ndgflkn bgdf gjf hdkfjjgn ef
бжжбб
бжжбб 20.10.2017 хгхгхгф гф гх гх

Остави коментар

Блог

Блог

ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

С какво ще ти помогнат банерите? Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти С какво ще ти помогнат банерите? Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти 2017-04-18T09:23:20+00:00 ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

<h3>С какво ще ти помогнат банерите?</h3> <p>Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти или категории, върху които искаш да акцентираш точно в този момент. Ако се нуждаеш от банери, се фокусирай в създаването на посланията, а ние ще направим всичко останало.</p> <h3>Стъпки в изработката на банерите?</h3> <p>Преди да започнем да създаваме банерите ти, ние ще се запознаем с бизнеса, продуктите или услугите, които предлагаш. Ще изискваме от теб да ни подадеш посланията за всеки един банер, както и да ни кажеш за кой продукт или категория ще се отнася всеки един от тях. Ако не знаеш какъв банер или послание трябва да предложиш на клиентите си, ние ще ти помогнем.</p> <h3>Къде да поставя банерите си?</h3> <p>Всеки един дизайн на CloudCart има различни позиции за реклама. Банерите, които ще имаш възможност да поставиш в онлайн магазина си са на начална страница, както и на вътрешните страници от магазина. Всяка една тема има специфични размери и изисквания за банерите, но от Контролния си панел ти ще можеш да ги управляваш сам.</p>

Rado Rado

2017-10-20T21:40:31+00:00
fkgfhfjghjdf k gfjkdvn ndgflkn bgdf gjf hdkfjjgn ef

бжжбб бжжбб

2017-10-20T21:40:03+00:00
хгхгхгф гф гх гх
Сравнение на продукти